Försökssubjektet: Dag 3




Godmorgon!

Gick upp tidigt och fixade lyxfrukost åt ungarna idag: Varma kanelgifflar och färskpressad apelsinjuice som pricken över i:et efter en tallrik yoghurt med färska bär. Jo, det är ju visserligen mitt i veckan, men ibland måste man unna sig det där lilla extra, eller vad säger ni? Det gick hursomhelst att äta och nu är alla i familjen mätta och belåtna och laddade inför en spännande dag.

Idag blir det utflykt till Slottsskogen, lite pick-nick och givetvis en sväng förbi Barnens Zoo för klappning av fåren och grisarna. Vi ska försöka tajma ponnyridningen också, lilla Alma är ju en riktig hästtjej så en ridtur på Gotlandsrussen kan vi ju bara inte missa! Hoppas att vädret håller i sig bara... Det är tydligen en liten risk för regn senare idag, men just nu är det sol och varmt. Bäst att ta med regnkläder för säkerhets skull!



/Krollsplint a.k.a. Gullan B-mark, småbarnsförälder

Kommentarer
Postat av: Krollsplint (undercover)

(Ledtrådskommentaren:)

Mysigt med pick-nick i Slottsskogen! Känner alltför väl igen det där med en hästtokig dotter... hoppas ni hinner med ponnyridningen, och lycka till med vädret!

2011-08-04 @ 08:19:44
Postat av: Pic-nic-chick mamma

Det där med lyx mitt i veckan är jätteviktigt, tycker jag!!! För att inte tala om att låta barnen ha långt sommarlov utan fritids... Dem är ju det viktigaste vi har!!!

2011-08-05 @ 14:47:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0