Cerebrum återkommer efter reklamen

                Följande inlägg är ett reklaminslag:

Den här duschtvålen får dig att levitera i slow motion tillsammans med en massa fina blommor framför "sensuellt" pastellfärgade sidendraperier! Och den här chokladen försätter dig i ungefär samma situation, fast draperierna är mörka och blommorna försvinner. Det här brödet kan du knappast äta utan att först ha sprungit ett vetefälts-maraton tillsammans med dina ariska barn, men när du har brett det här väldigt vita och nyttiga smöret på får du njuta av det saftiga vetet.

Det här är en bilreklam men bilar är ju tråkiga så istället för att visa tusen bilder på en bil som kör genom ett öppet landskap - vilket för övrigt lär ruttna bort på grund av koldioxidutsläppen - så visar vi en miljon outgrundliga snapshots av vad som helst som inte är en bil, för det är så snyggt.

Nu kommer ett program som handlar om människor som utför diverse förödmjukande uppgifter framför en filmkamera, ett annat om rika kvinnor som köper saker, ett om människor som räddas ur livskriser mot att de gråter och låter sig framställas som idioter i TV och slutligen ett program som fungerar lite som en hallick.

Njut nu av din TV-kväll och låt ingenting störa ditt tittande!


/Krollsplint, copywriter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0