Försökssubjektet


Freezepop - Science Genius Girl

When I clone a human being it will want to hold my hand.

Eller kanske snarare: Vi ska sabotera - nej, laborera. Vi tar på oss de vita rockarna, låter skyddsglasögonen skava mot våra näsben, plockar fram alla provrör och tänger. Vi gör oss redo att lokalisera, experimentera, dissekera, abortera och adoptera; vi siktar mot stjärnorna i jakten på vår nya hjärna. Ja, ni läste rätt. Glittersubjektet ska reduceras, adderas och filtreras till oigenkännlighet: Projektet Försökssubjektet tar hjärnkirurgi till en helt ny nivå.

Men det går att uttrycka det på prosaisk svenska också: Det händer att vi uppfattar en viss obalans i vår verksamhet, en instabilitet sprungen ur vår delade oförmåga att planera och hålla oss till en sak i taget - men nu ska det bli ett slut på vansinnet. Under kommande dagar ska Glittersubjektet delta i en maskeradbal; vi ska prova på ett antal olika sätt att hantera bloggen för att på så sätt kunna finna ett spår som vi tycker om att färdas längsmed. Varje dag domineras av en ny "genre", vars definition hämtas från andra bloggar som vi anser ger en bra och tydlig bild av den stil vi vill imitera.

Imorgon ska vi förfärdiga en lista över populära och lämpliga teman, vilka vi i slumpmässig ordning ska testa med syfte att finna den perfekta bloggen.
Sedan planerar vi att bara låta det gå utför.


/Krollsplint med kollegor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0