Vem är Krollsplint?
Inte för att någon har frågat, eller bryr sig, men det är möjligt att det hos en del av er 8-14 läsare råder en viss osäkerhet angående hjärnan bakom Glittersubjektets verksamhet. För eran skull tar dagens inlägg upp ämnet i form av en kort presentation:

Krollsplint = (från tyskans krollen, rulla ihop sig - tysktalande individers kommentarer undanbedes - är bladfibrer från dvärgpalmen, förr använt som möbelstoppning och dylikt som substitut för tagel). Krollsplint på Glittersubjektet är det gemensamma namnet för ett antal skiftande personer i samma fysiska kropp. Detta har ingenting att göra med den psykiska sjukdomen schizofreni; ej heller med någon form av parasitism. Krollsplint är en sund balanslek med arketyper och passfotografier, animus och anima, ett det, ett jag och och ett överjag. Krollsplint är första-andra-tredjepersonen, pluralis.

Förhoppningsvis har alla eventuella tvivel angående Glittersubjektets ledning nu skingrats. Om inte, går det bra att ställa intelligenta och genomtänkta frågor med hjälp av "Kommentera"-funktionen nedan.


/Krollsplint, allihopa


Kommentarer
Postat av: Ellen

Nu blev jag väldigt förvirrad.

2011-06-19 @ 16:58:01
URL: http://helpmeclosemyeyes.blogspot.com/
Postat av: Krollsplint

Det var inte meningen!

2011-06-19 @ 21:48:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0