Surt, sa räven

Här på Glittersubjektet är vi väldigt noggranna med research, eller spaningsarbete som man kan uttrycka det på svenska. Häromdagen spanade några av oss in ett par av Sveriges mest populära bloggar, det vill säga våra givna konkurrenter. Vi nämner inga namn, men vi blev så nedslagna att vi nästan dog. Det chocktillstånd i vilket samtliga av oss försattes är direkt paralyserande och fördunklar markant vår utstrålning av charm och kreativitet. Därför kan vi för tillfället tyvärr inte erbjuda vårt vanliga sortiment av träffsäkra och, förhoppningsvis, grammatiskt korrekta textarbeten och fragment. 

Dock vill vi ju helst undvika att platsen Glittersubjektet står tom, så idag lånar vi en röst som på ett ungefär beskriver våra känslor inför Sveriges mest lästa bloggar. Följande musikaliska stycke är egentligen komponerat av metalbandet Slipknot (originalet låter så här), men ingen av oss är särskilt förtjust i metal. Istället valde vi att presentera en alldeles utmärkt cover (sökes; en lämplig svensk motsvarighet till ordet cover) av Richard Cheese, hela världens lilla lounge-kung:

Vi återkommer när vi har vuxit upp samt tagit in allt vad t.ex. Dante Alighieri säger om dödssynden avund och av detta låtit oss avskräckas en smula.


/Krollsplint, realisten

Kommentarer
Postat av: Naszfluckah

Låten var ju härlig! "Cover" skulle kunna bli tolkning, egen tappning? Jag vet inte.

2011-06-26 @ 22:04:55
Postat av: Krollsplint

Jamenvisst, Richard Cheese är ett geni! Och ja, det kan du ha rätt i, det låter bra.

2011-06-27 @ 09:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0