Jättesöt, solglasögonprydd

                 
                        Så här ser jag ut efter en dag på stranden.


Och under en kort period kommer platsen Glittersubjektet att ligga nere, vilket för er läsare (förr mellan 8-17 individuella per dag, numera 3-7, vad hände där egentligen?) innebär ett tillfälligt slut på den muntration som bloggen erbjuder. Lyckligtvis nog har vi tagit oss tid att leta upp och sammanställa vissa ersättningsnöjen som borde roa er under vår frånvaro:


1. Den fenomenala YouTube-följetongen Goth Lyfe (tipstack till lilla My). Klicka här för att se första avsnittet av... 20? 21? Det finns ganska många.

2. Johan Wanloos nätserie Rock Manlyfist. Den har uppdaterats varje måndag sedan den 6:e september 2010 och utgör idag ett imponerande arkiv. Första avsnittet finns här.

3. Ära vare Gud i höjden, denna har jag gjort i slöjden: Dröm-maskinen, spellistan med Krollsplints handplockade sommardröm-pop. 20 låtar i en timmes speltid verkar kanske inte som särskilt mycket, men kvalitet går före kvantitet. (Observera att vi på Glittersubjektet egentligen bojkottar Spotify på grund av deras fula trick med "gratis medlemskap" etc. Grooveshark är att föredra, men den ordning och reda som råder på Spotify är för charmant för att ignoreras...)

4. Språktidningen är bra, och språksommarens språkpyssel är alldeles en alldeles utmärkt sysselsättning, billig och hjärntränande.Och om allt går enligt planerna, är samtliga delar av Glittersubjektet på plats om inte alltför lång tid.


/Krollsplint med kollegor, alla jättesöta och solglasögonprydda


Kommentarer
Postat av: Naszfluckah

Angående ett plötslig minskande hos antalet läsare på Glittersubjektet: Det kan ha att göra med semestrar, utlandsresor etc.

2011-06-28 @ 20:29:03
Postat av: Naszfluckah

En kort period? Kom tillbaka!

2011-07-13 @ 23:31:53
Postat av: Krollsplint

Jomen, jag publicerade just min ursäkt för förseningen så du kan vara helt lugn!

2011-07-17 @ 17:25:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0